--> 

České jazykové verzi


MIG 350C

MODULÁRNÍ MIG IGBT. URČENÝ DO PRŮMYSLU.

1 / 9

Technické údaje

Napájecí napětí ~3× 400V ± 10% 50 / 60 Hz
Svařovací proud MIG [A] 50 – 350
Pracovní cyklus [%] 60
PARAMETRY MIG
Výstupní pracovní napětí MIG [V] 17 – 31,5
Rychlost podávání drátu [m/min] 2,5 – 16
Typ podavače oddělený, 4-roll gear
Cívka s drátem [kg]/[mm] ≤ 15 / ∅200/300
Průměr drátu ∅ [mm] 0.8 / 1.0 / 1.2
Přepínač 2T/4T yes
PARAMETRY MMA
Svařování obalenou elektrodou MMA yes
Svařovací proud MMA [A] 50 – 330
OSTATNÍ
Nastavení indukčnosti yes
Test drátu yes
Vstupní proud [A] 20
Účiník (cosφ) 0,85
Účinnost η [%] 85
Třída izolace F
Krytí IP23
Hmotnost [kg]29,8
Rozměry [mm]660 × 270 × 480
Klikněte na fotografii pro její zvětšení Klikněte na fotografii pro její zvětšení Klikněte na fotografii pro její zvětšení Klikněte na fotografii pro její zvětšení Klikněte na fotografii pro její zvětšení Klikněte na fotografii pro její zvětšení Klikněte na fotografii pro její zvětšení Klikněte na fotografii pro její zvětšení Klikněte na fotografii pro její zvětšení

Popis:

SPARTUS Pro MIG 350C. To je moderní poloautomatická svářečka s odděleným podavačem elektrodového drátu. Svařovací zdroj je vyroben na bázi investorové technologie a s využitím IGBT tranzistorů. Umožňuje svařovat tavnou elektrodou v ochranné atmosféře inertních a aktivních plynů (MIG/MAG, max. svářecí proud 350 A) a obalenou elektrodou (MMA, max. svářecí proud 330 A). Je napájena z třífázové sítě 400 V.

Snadno použitelný a přehledný ovládací panel umožňuje plynule nastavovat parametry: svařovací napětí, rychlost posuvu drátu (režim MIG/MAG) a intenzitu svařovacího proudu (režim MMA). Číselné displeje zaručují plnou kontrolu parametrů svařování v každé fázi prací.

Podavač elektrodového drátu je vybaven čtyřmi kladkami, což umožňuje použití hořáků s dlouhým kabelem (nezávisle na typu svařovacího drátu). Použití odděleného podavače zvětšuje dosah svářečky – její celkový dosah je součtem délky kabelu svařovacího hořáku a délky propojovacího multifunkčního kabelu (v nabídce jsou k dispozici multifunkční kabely různých délek). Lze také zkompletovat soupravu tvořenou zdrojem, podavačem drátu a svařovacího vozíku odpovídající velikosti.

Rozměrově nevelký zdroj svařovacího proudu lze odpojit od podavače drátu. Lze jej využít jako výkonnou přenosnou elektrodovou svářečku, vhodnou pro práce v terénu.

Svařovací poloautomaty SPARTUS Pro z řady C. To jsou zařízení určená k použití v těžkých, průmyslových podmínkách. Tato všestranná zařízení se dobře osvědčují při speciálních svářecích pracích.

Příklady použití: průmysl, práce v dílně, opravářské práce v terénu, autoservis, svařování výfukových tlumičů, svařování konstrukcí, výroba

Standardní výbava:

Zemnicí kabel délky 3m

Návod v polském jazyce

Výbava kompletní soupravy:

Držák elektrody s kabelem délky 3m

Zemnicí kabel délky 3m

Propojovací kabelový svazek délky 3m

Redukční ventil SPARTUS Ar/CO2

Hořák SPARTUS Pro 360, délka 5 m

Návod v polském jazyce

Hlavní stránka

Mapa stránek